Bedrijfstaxaties, ook agrarisch is een kwestie van meten is weten !

Op het gebied van taxatie is VOS Specialisten dé specialist door heel Nederland.
Taxeren is het verrichten van een waardebepaling met veelal als uitgangspunt de marktwaarde gegeven de omstandigheden op dat moment.


Een taxatie is tijdgebonden, een waardebepaling is gebonden aan het doel waarvoor deze wordt uitgevoerd. Zo kan de marktwaarde worden vastgesteld met het oog op o.a.: aankoop, verkoop, verhuur, het vaststellen van een jaarrekening, hypothecaire financiering, bedrijfsoverdracht,  onteigening, schaderegeling, ontpachting, erfpacht, fiscale taxaties etc.

 

Op het gebied van taxatie is VOS Specialisten dé specialist door heel Nederland.
Taxeren is het verrichten van een waardebepaling met veelal als uitgangspunt de marktwaarde gegeven de omstandigheden op dat moment. Wij werken volgens de richtlijnen van de NVR.


Een taxatie is tijdgebonden, een waardebepaling is gebonden aan het doel waarvoor deze wordt uitgevoerd. Zo kan de waarde worden vastgesteld met het oog op o.a.: aankoop, verkoop, verhuur, het vaststellen van een jaarrekening, hypothecaire financiering, bedrijfsoverdracht, onteigening, schaderegeling, ontpachting, erfpacht, fiscale taxaties etc.